torstai 28. huhtikuuta 2016

Verkkokursseja

Viikonloppuna kävimme uudestaan paremalla ajalla Gozon saarella ja näimme Azuren ikkunan päiväsaikaan. Sunnuntaina teimme illalla nopean reissun Marsaxlokkissa.



    Azure Window


    Kävimme ihan meren äärellä "alhaalla"



    Marsaxlokk on kuuluisa kalastajakylä


Maanantaiksi olimme sopineet minulle "vapaata" töistä, eli tehdäkseni verkkokursseja. En saanut näitä valmiiksi tänään joten jään vielä keskiviikon ja torstain kämpille tekemään kursseja.

Tiistaina oli tarkoitus tehdä arviointi minulle, mutta Daniel ei ollutkaan töissä. Hän kertoi tekstiviestillä minulle päivän työt. Eli siis tämä päivä meni yksin tehdessä töitä.
Aamulla tosin oli pieni ongelma koska, työhousuni ovat aina yläkerran toimistossa, mutta Danielilla on avain sinne ja hän ei ollut töissä. Eli en saanut työhousujani kun vasta yhdeksän aikoihin, kun toimiston työntekijät tulevat, ja työpäiväni siis alkaa seitsemältä.
Saatuani työhousut menin maalaamaan minigolf kentän ruskeita reunuksia. Päivä kullui siinä mukavasti, vielä loppupäivästä maalasin uudelleen kahdet golf kentän koristeet. En tiennyt millä maalilla ne olivat ennen maalattu, mutta maalasin ne sillä tavalla kuin parhaaksi näin.


    Ruskeat reunukset maalasin uudelleen.




    Koristeet ennen. Täytin halkeamia tasoitteella, vaikka ei välttämättä olisi tarvinnut, mutta minulla oli vielä aikaa joten tein tämän työvaiheen.





    Pohjamaali ja valmis. Tein himmeällä hieman puukuvioita koristeeseen ettei se näyttäisi liian elottomalta.


Keskiviikon ja Torstain tosiaan tein vielä verkkokursseja.


-Vera

1 kommentti:

  1. Itsenäistä toimintaa ja ongelmanratkaisua. Toivottavasti valitsemasi maali oli oikea ;-)

    VastaaPoista