sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Lauttailua

Perjantai ja viimeinen työpäivä tältä viikolta. Tänään puuhasteltiin koko päivä remontissa olevan Wineryn parissa. Alkuun tasoitettiin ruuvinkantoja ja saumakohtia, sen jälkeen listat käsiteltiin sävytetyllä puunsuojalla. Muutama palkki myös maalattiin puusuojalla. Sitten pienenä välihommana maalasin/käsittelin laatikon siten, että se näyttäisi likaiselta. Ja vielä päivän viimeisenä työnä pellavaöljyllä käsiteltiin muutamia puisia osia.



    Aurinko alkaa jo nousemaan aamulla kun menen töihin.



    Yläosan levyjä tasoiteltiin.



    Likaisen näköiseksi tehty laatikko.



    Pellavaöljyllä käsitelty aita/verhoilu.


Illalla menin vielä ulos poikien kanssa ja tapasin kaksi uutta suomalaista tyttöä, jotka olivat tulleet tänne ilmeisesti torstaina. Lauantaina olisi tarkoitus mennä käymään Gozolla.



Lauantai ja tarkoitus oli tosiaan lähteä Gozolle (yksi saarista Maltalla), mutta osa pojista ei ollut herännyt kun vasta iltapäivällä ja päivä muutenkin venyi siihen kuinka muita tätyi odottaa. Olimme päättääneet kuitenkin lähteä. Vallettasta lähdimme bussilla kohti Maltan pohjois-osaa, josta lautta Gozolle lähtisi. Matka saaren toisesta päästä toiseen päähän kesti bussilla n. Vähä yli tunnin.

Lauttaan vain kuljettiin sisälle ja se kulki 25 minuuttia Gozolle. Maltalta Gozolle matkasta ei tarvitse maksaa mitään. Kun tulee takaisin Gozolta Maltalle niin maksaa 4,65e eli ei ole paha hinta edestakaisesta matkasta.

Meidän lähtömme tosiaan venyi niin paljon että, olimme perillä vasta kuuden aikaan iltapäivällä. Hyppäsimme bussiin ja tietämättä oikein mihin päätyisimme, mutta täälläkin kaikki bussit vievät yhteen paikkaan, josta sitten pääsee valitsemaan toisen bussin haluamaansa paikkaan. Päätimme käydä Azorin ikkunalla, ja sitten lähteä takaisn Maltalle, pika visiitti siis.



    Lautta kulki 25min. Gozolle




    Azurin Ikkuna.




    Viimeinen bussi lähti auringonlaskun aikaan.



    Koska tulimme iltapäivällä, oli paikka todella rauhallinen ja hiljainen.

Matkasimme kolme tuntia Azurin ikkunalta Sliemaan, Maltalle. Sliema sijaitsee Valletan läheisyydessä.

-Vera
 

1 kommentti:

  1. Hienoa lukea miten olet päässyt tutustumaan ja verkostoitumaan työssäoppimisen yhteydessä ja vapaa-ajallasi. Laitoin sulle sähköpostiakin.

    T. Päivi-ope

    VastaaPoista