perjantai 1. huhtikuuta 2016

Terveisiä Suomesta!

Moikka Vera!


Vähän surullisena katselen näitä kuvia mitä olet laittanut ulkona tekemistäsi töistä... Sillä täällä meillä pohjoisessa ei vielä hetkeen päästä ulkohommiin :D Muutamana päivänä on tässä toki aurinko jo pilkistellyt, mutta öisin on vielä pakkasta tai ainakin lähellä nollaa. Aamuisin on saanut skrabailla autonlaseja ja sen semmoista.


Laitoin kommentteja sun teksteihin ja ajattelin nyt jakaa muutaman kuvan hallista myös sulle.




Kuten ikkunasta näkyy, luntakin vielä maassa...
Hallilla kakkoset laatoittavat ja ykköset ovat teoriaa pänttäämässä Pekon kanssa. Sun luokkatoverit on saaneet jo työssäoppimispaikat järjestymään ja on ollut tosi mukava seurata myös heidän tekemiään kohteita. Osa aloittanut jo näyttöjen suorittamisen.


Muutamia juttuja työssäoppimiseen liittyen:


Ole kiinnostunut materiaaleista ja käsiteltävistä alustoista, eli mitä materiaalia käytetään ja mille pinnalle ja miksi. Välimeren ilmasto poikkeaa meidän pohjoisesta ilmastosta ja varmasti tulet törmäämään erilaisiin tuotteisiin, jotka ovat heillä käytössä juurikin soveltuvuuden tähden. Kuuma aurinko polttaa pintoja ja hienoa kun olet siitä maininnut jo kirjoituksissasi. Lisää tällaista huomiointia siis.


Rakenna kontakteja työyhteisössäsi tulevaisuuden varalle. Vaikka työssäoppimisjaksosi päättyykin toukokuun lopussa, ei yhteydenpidon Maltalle tule päättyä. On hienoa kun saa kontakteja maailmalta ja on sitten aina paikkoja minne mennä, ihan vaan vaikka moikkaamaan vanhoja työkavereita. Puhun kokemuksesta :)


Muista levätä työpäivien jälkeen. Kesää kohti kun mennään ja ilmat muuttuvat todella lämpöisiksi ainakin siellä... Ei meillä ehkä :) Kunnon lepo ja riittävä nesteytys on tärkeää muistaa. Opit huomaamattasi myös paljon uutta asiaa ja vahvistat osaamistasi englanniksi. Se kaikki vie energiaa.


Toivotan todella hauskaa työssäoppimisjaksoa ja on kiva oppia uusia asioita Maltasta sinun kauttasi ;)


T. Päivi-ope








1 kommentti: