maanantai 4. huhtikuuta 2016

Vapaapäivä ja perjantai

Torstaina oli tosiaan Freedom Day, eli vapaapäivä. Olin suunnitellut meneväni Vallettaan kiertelemään, mutta suunitelmiin tulikin muutos.

Olin yhteydessä toiseen suomalaiseen poikaan täällä, hänkin Hyriasta. Päätin sitten lähteä hänen ja toisen suomalaisen pojan kanssa Golden Baylle. Seuraan liittyi myös hänen asuinkaverinsa, jotka olivat Ranskasta. Ranskalaisia oli ainakin lähemmäs kymmene, joten seurue oli suuri.

Päivä oli todella kuuma ja Golden Bay oli kunnon hiekkaranta. Päätimme vähän ajan kuluttua käydä kävelemässä rantaa ympäröiviä kallioita/kiellekkeitä. Siellä oli todella kaunista, sellainen paikka johon pitäisi tulla katsomaan joskus auringon lasku. Siinä menikin torstai päivä, huomenna oli herättävä aikaisin taas töihin.

 Oikealla näkyy Golden Bay- ranta.

 Kävelimme kallioilla todella pienillä ja ahtailla poluilla.
 Jonkinlainen vanha vartiotorni?

 Maisemakuvaa.

 Golden Bay.

Perjantai ei ollut niin kuuma päivä, vaikka aurinko kyllä paistoikin. Aamulla teimme kyltin valmiiksi. Daniel teki viimeiset varjostukset ja pinta käsiteltiin sealerillä kahteen kertaan.

 Valmis kyltti.



Seuraavana työnä olikin käsitellä puisia tynnyreitä ja muutama tuoli ja pöytä. Näissä ei siis ollut mitään maalipintaa tai muuta, ja käsittelimme ne pellavaöljyllä. Tynnyreitä oli ainakin 20 kappaletta ympäri paikkaa, mutta öljyn levitti nopeasti, koska ei tarvinnut olla "tarkka".

 Ennen ja jälkeen.


 Käsitelty pöytäryhmä.

Tynnyreiden jälkeen maalasimme kaksi penkkiä. Puuosat maalattiin vesiohenteisella punaisella maalilla ja metalliosat Hammarlackilla, eli liuotinohenteisella maalilla. Sitten olikin päivä ohi töiden osalta.

 Maalattu penkki.

Daniel sanoi että, heillä on tapana perjantaisin jäädä töiden jälkeen hetkeksi ravintolaan yhdille ja juttelemaan. Juteltiinkin melkein pari tuntia töiden jälkeen vielä Danielin kanssa.


-Vera







1 kommentti:

  1. Juuri näin, hienoa Vepu :) Nyt on materiaaleja seurattu, sen huomaa. Jatka samaan malliin. Kuvat on todella hienoja ja näyttää tuo sää suosivan teitä siellä. Laitoin sun spostiin linkin mun blogiin, kurkkaa, kun ehdit.

    VastaaPoista