torstai 14. huhtikuuta 2016

Töitä, töitä, töitä

Tällä viikolla ei ole oikein kerennyt kirjoittamaan blogia, kun on ollut muuta puuhastelua. Käytännössä verkkokurssit ovat vieneet kaiken ajan töiden jälkeen.

Kolmas viikko meneillään, ja tuntuu siltä kuin täällä olisi jo asunut monta kuukautta. Perusrutiini on herätä aamulla klo 5:ltä, lähteä töihin bussilla seitsemäksi, tehdä töitä 8 tuntia ja tulla takaisin asunnolle. Arkipäivinä ei oikein jaksa ja toisaalta ehdi käydä missään, muualla kuin kaupassa. Kaikki turisteilu ja paikoissa käyminen täytyykin suunnitella viikonlopulle. Eli levätä ei paljoa kerkeä, joten kun tulen takaisin Suomeen nukun varmaan viikon putkeen. En valita, mahtava kokemushan tämä on!

Sitten viikon töihin;

Maanantai meni ohi nopeasti, vaikka tehtiinkin paljon eri töitä. Aamusta maalailtiin "lattiaa" eli maata. Daniel itsekin sanoi, että toisaalta se on hyödytöntä maalata maata, koska monet ihmiset kävelevät sen päälltä. Maali suurimmilta osin kuluu pois muutaman viikon päästä, pahimillaan viikon.

 Näiden jälkeen taas yhdet rappuset, tänään oli todella kuuma päivä päivä ja suorassa auringonpaisteessa maalaaminen oli hiostavaa.  
Loppupäivästä aloitin pienois majakan maalamista ja päivä olikin jo ohi.


    Maan maalausta, punainen väri varsinkin kuluu nopeasti pois.


 Isot rappuset.

 Majakan maalausta.

Tiistai oli taas monen eri työn päivä, aamulla rampin maalausta, sen jälkeen taas yhdet rappuset. Rappuset olivat tällä kertaa kivestä, mutta niissä oli aika paljon ruostetta. Niiden jälkeen tälläisen pelin maalaus ja vielä lopuksi Majakkaan muutamat pienet maalaukset.



    Iso ramppi täytyi maalata aamulla ennen kuin ihmiset saapuivat


    Ruosteiset rappuset ennen ja jälkeen.



    Pelin pohjanmaalaus.



    Majakkaan tehty ruskealla muutamat viimeistelyt.



    Loppuun vielä kuva työpajalla pyörivästä koirasta :) heitä on kolme ja he ovat            "kulkukoiria", mutta Daniel ja puuseppä Charlie ottivt aikoinaan heidät hoivaansa ja ruokkivat koiria ylijäämä ruuilla mitä ravintolasta tulee ja pitävät heidät öisin sisätiloissa turvassa. Oikein ystävällisiä koiria ja hauskoja.

-Vera


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti