keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Aitoja ja lattioita

Maanantaina maalattiin vaalealla ja marokko värillä aitaa. Aitaa oli aika reilusti taas joten päivä kului sen parissa. Maanantaina aamulla tihutti hieman vettä ja oli todella kylmä, koska aurinko ei paljon paistanut ja tuuli todella kovaa.


    Aidan maalausta.


Tiistai aamulla satoi vettä ja tarkoituksena oli maalata kuitenkin ulkona. Sade onneksi loppui aika pian ja lattia kuivui. Sinä aikana kun odottelimme lattian kuivumista, Danielin kanssa sekoitimme lattian maalin.

Tiistaina tuuli 48 Km/h, joten todella kovaa. Maalaus oli hieman hankalaa, mutta sain työn tehtyä. Maalasin tosiaan aitaa jälleen ja kahdentoista aikaan menin auttamaan Danielia lattiassa, koska se täytyi saada tämän päivän aikana valmiiksi.



    Jauhepigmenttiä sekoitettiin veteen ja oikealla olevaa sealeria.




    Aitaa ja lattia, jossa autoin lopussa.


Keskiviikko oli jo parempi päivä sään suhteen, ei ollut enää kylmä ja tuuli hieman jo hellitti. Aamusta aloitin maalamaan aita seinämää. Tämän jälkeen siirsimme yhden slovakialaisen pojan kanssa aurinkotuolit sivuun, että pääsimme maalaamaan aidan loppuun ja lattian.

Aidan tosiaan maalasin loppuun ja tämän jälkeen aloitin lattian maalaamisen. Lattian reunat rajasin siveltimellä ja loppuosan vedin telalla. Maalin kuivuttua vedin sealerin päälle ja päivä oli sillä ohi.



    Seinämä maalattuna



    Nämä siirsimme pois tieltä.



    Rajaukset siveltimellä ja muuten telalla.




    Tavaroiden kohdalta maalattuna, ja kuvassa näkyy vielä sealeria.



-Vera

2 kommenttia:

  1. Tätä aidanmaalausta seuratessani muistuu mieleen teidän ryhmän ensimmäinen asiakastyö, ensimmäisenä opiskeluvuotenasi. Et voi väittää, ettet olisi muistellut sitä jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän noita on tullut mietittyä, että mitä kaikkee on kolmen vuoden aikana tehnyt :D

      Poista